Atentie! Guvernul va modifica aproape lunar legislatia fiscala! Modificarile va afecteaza in mod direct!

Lucrarea Consilier Noul Cod Fiscal 2017 va ofera textul integral al Legii nr. 227/2015, cu normele de aplicare inserate dupa fiecare articol!


 

Stimate cititor,
 
Noul Cod fiscal al Romaniei, Legea 227/2015, are 503 articole si 21.830 de cuvinte. Este al doilea cel mai lung act normativ din legislatia autohtona, dupa Codul civil (2.668 de articole, cca 180.000 de cuvinte), dar, cu siguranta, cel mai important act normativ pentru un contabil, director economic, om de afaceri.
Ca urmare, o buna perioada de acum inainte e de asteptat ca mediul fiscal-contabil autohton sa se confrunte cu decizii incerte si cu o alergatura permanenta dupa raspunsurile corecte. Iata de ce, in acest context de incertitudine, va oferim cel mai oportun ajutor: un produs de exceptie in care specialisti de calibru va ofera textul de lege corect si actualizat conform cu cele mai noi prevederi legislative, iar dupa fiecare articol regasiti si normele de aplicare in vigoare. 

Dvs. cum va descurcati cu Noul Cod fiscal, un document extrem de complex si stufos?
Cum faceti sa identificati prevederile care va privesc in mod direct si pe care trebuie sa le aplicati cu strictete pentru a nu avea necazuri cu Fiscul?


20% REDUCERE

Abonament 12 luni = 639.45 lei
, fata de pretul standard de 787.5 lei

Oferta valabila 7 zile


Solutia pe care v-o propunem este simpla si totodata foarte comoda –
anume sa aveti permanent la indemna textul noului Cod fiscal, in format tiparit, intr-un biblioraft elegant, actualizat la zi cu orice modificare care poate aparea pe parcurs.

Am optat pentru acest format deoarece toti cei care au avut la un moment dat nevoie sa consulte Codul fiscal (contabili, oameni de afaceri, directori financiari etc.) spun ca formatul tiparit este cel mai prietenos in utilizare si ca pe el se lucreaza cel mai bine. Unii chiar au marturisit ca intotdeauna cand gasesc online un text de lege care ii intereseaza primul lucru pe care il fac este sa il printeze.


Primiti cadou din partea noastra Cartea Rosie a Fiscalitatii. 
Este o lucrare ce inventariaza toate pericolele/greselile pentru 2017; nicio posibila sanctiune legala nu este lasata pe dinafara produsului.
Astfel, Cartea Rosie a Fiscalitatii va explica intr-un stil limpede:
 • unde s-ar putea sa gresiti;
 • in ce consta greseala (sau, daca nu e greseala, de ce nu e);
 • ce articole de lege se incalca;
 • care sunt sanctiunile/amenzile (si ce alte urmari grave; poate avea o fapta pentru firma);
 • cum se interpreteaza corect textul de lege in favoarea; noastra (ca sa scapam cat mai usor, chiar nesanctionati, acolo unde se poate);
 • cum se poate evita greseala;
 • daca, odata facuta, respectiva greseala se poate corecta in contabilitate si cum.
 

Toate in conformitate cu cele mai noi prevederi ale Codului fiscal!

IMPORTANT!

Dupa fiecare articol din Codul fiscal 2017 sunt inserate IMEDIAT normale de aplicare aferente. Veti intelege astfel mult mai bine fiecare prevedere si, per ansamblu, veti lucra mult mai usor cu textul de lege!

 

Frecventa modificarilor legislative nu mai este o surpriza pentru nimeni. 
Va prezentam schimbari importante care au afectat diverse acte normative ale Noului Cod fiscal.
 
OMFP nr. 703/2017 reglementeaza noile conditii de acordare a scutirii pe venitul din salarii de care beneficiaza programatorii. Aflati cu ajutorul Consilierului Noul Cod fiscal si Normele de aplicare:
 •  care sunt conditiile de acordare a scutirii;
 •  care sunt documentele pe care le folositi pentru justificarea scutirii;
 •  care sunt persoanele care beneficiaza de scutire;
 •  tot ce trebuie sa stiti despre acest subiect.

In data de 17 iunie 2017 a intrat in vigoare Legea nr. 136/2017 care modifica reglementari din Codul fiscal pentru urmatoarele categorii de situatii fiscale:
 
 • Scutirea la plata impozitului pe venitul din salarii pentru acei salariati ce efectueaza activitati de cercetare;
 • Marcarea cu banderole sau marcaje a unor produse accizabile;
 • Restituirea unor accize pentru operatori economici ce efectueaza exporturi;
 
Hotararea Guvernului nr. 284/2017 a adus completari si schimbari esentiale privind: regulile speciale de aplicare TVA, Impozitul pe Profit, Impozitul pe Venitul Microintreprinderii, Impozitul pe Venit si Contributiile sociale obligatorii.
 


Ce avantaje majore va ofera lucrarea “Noul Cod fiscal si Normele de Aplicare 2017”
in format tiparit, in coperta tip biblioraft?


1) avand aceasta lucrare, textul noului Cod fiscal va va fi intotdeauna foarte accesibil (biblioraftul va sta permanent pe biroul dvs. si nu va trebui decat sa intindeti mana ca sa il luati si sa il consultati)

2) va fi foarte usor sa ajungeti la informatia dorita, gratie sistemului ingenios de separare a capitolelor (impozit pe profit, TVA, microintreprinderi, contributii sociale, impozite si taxe locale etc.)

3) veti intelege instantaneu ce aveti de facut, deoarece dupa fiecare articol veti gasi normele de aplicare aferente

4) veti putea face sublinieri si comentarii/observatii in dreptul articolelor care va intereseaza

5) veti avea o imagine de ansamblu, foarte utila, asupra fiscalitatii din Romania (veti putea sa rasfoiti oricand lucrarea si sa aflati, de exemplu, detalii despre impozitarea microintreprinderilor sau despre diverse scutiri de taxe – chestiuni care, poate, nu va privesc direct)

Dar cel mai important avantaj pentru dvs. va fi urmatorul:
veti avea acces intotdeauna la informatii la zi, gratie sistemului ingenios de actualizare a lucrarii!


Astfel, odata cu fiecare modificare cat de mica a prevederilor Codului fiscal, veti primi cu promptitudine pagini cu respectivele modificari, pagini pe care dvs. nu va trebui decat sa le inserati in biblioraft in locul celor depasite.

Ca urmare, veti avea permanent la dispozitie Codul fiscal la zi si veti putea aplica cu siguranta deplina informatiile prezentate. Biblioraftul dvs. va contine intotdeauna prevederile legale aflate in vigoare in acel moment!

Fiti beneficiarul tuturor acestor avantaje la PRETUL SPECIAL de numai 609 lei + 5% TVA = 639.45 lei, pret redus cu 20% fata de pretul standard de 787.5 lei

 

 


In momentul de fata lucrarea contine noutatile aduse de urmatoarele acte normative:
 

1. OUG nr. 84/2016 - modificarea si completarea unor acte normative din domeniul financiar-fiscal;

2. HG nr. 159/2016 pentru modificarea si completarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal

3. OMFP nr. 450/2016 pentru aprobarea Procedurii de corectare a erorilor cuprinse in situatiile financiare anuale si raportarile contabile anuale 

4. OPANAF nr. 1105/2016 care modifica OPANAF nr.3769/2015 privind Formularul 394. 

5. OG nr. 1559/2016 privind aprobarea Procedurii de solutionare a cererilor de restituire a taxei pe valoarea adaugata 

6. OG nr. 521/2016 pentru aprobarea Procedurii de înregistrare în scopuri de taxa pe valoarea adaugata 

7. OMFP nr. 583 pentru aprobarea formularisticii prevazute de art. 230 si 232 din Legea nr.227/2015 

(...)
 


Stiati ca in cei 14 ani de la aparitie, Codul Fiscal
din Romania a fost modificat de peste 100 de ori?


Da, din 2003 incoace au fost peste 100 de acte normative care au modificat Legea 571/2003 privind Codul fiscal, textul acestei legi s-a lungit de 3 ori (actuala varianta are peste 190.000 de cuvinte), iar din cele 298 de articole initiale doar 25 au ramas neschimbate.

Si, cu siguranta, acest ritm nebun al modificarilor se va pastra si in urmatorii ani - de ce nu s-ar pastra? - ca urmare este imperios necesar sa fiti informat cu promptitudine asupra acestor modificari. Iar lucrarea "Noul Cod fiscal si Normele de Aplicare 2017" exact asta face – va tine la curent cu schimbarile fiscale si va ofera acces permanent la varianta completa si la zi a Codului fiscal.

Este un avantaj imens pentru dvs. si, de altfel, pentru oricine intra in contact cu domeniul fiscal-contabil din Romania! Este un avantaj de care trebuie sa profitati, cu atat mai mult cu cat – recunosteti! – va simtiti adesea derutat de schimbarile majore din legislatie si de lipsa aproape totala a surselor sigure de informatii.

Uitati de neclaritati, ambiguitati, greseli si amenzi! Noul Cod fiscal 2017 va arata intotdeauna, cu promptitudine, cum trebuie abordata si rezolvata fiecare chestiune legata de taxe si impozite. Va asigurati astfel ca procedati intotdeauna corect, ca veti fi complet imun la pericolul unor amenzi si, mai ales, ca veti preintampina eficient orice situatie sensibila ce se poate crea.

Avantajul esential pe care vi-l ofera
lucrarea „Noul Cod fiscal si Normele de Aplicare 2017”:

Consultati "Noul Cod fiscal si Normele de Aplicare 2017" si, garantat, veti avea inregistrarile contabile perfecte, conform prevederilor legale la zi! Si, in plus ca veti plati exact cat trebuie Statului, niciun leu mai mult!


 

Ce spun clientii care au achizitionat deja lucrarea
Noul Cod fiscal si Normele de Aplicare 2017:
 
 
“Felicitari pentru ideea de a insera normele de aplicare imediat dupa articolul de lege la care fac referire. Lucrurile se limpezesc enorm, nu mai trebuie sa sari de la o lege la alta, e totul clar si economisesti timp."
Dana Tomi, contabil, Bucuresti

 
"Am fost curios daca o sa primesc cu promptitudine actualizarea lucrarii cu modificarile aduse se OUG 3/2017, asa cum ati promis.
V-ati onorat cu brio pomisiunea, multumesc."
Razvan Popa-Medeleni, expert contabil, Suceava

 
"Formatul tiparit imi permite sa fac sublinieri si comentarii in dreptul pasajelor care ma intereseaza in mod special si sa stabilesc corelatii intre diverse obligatii fiscale. Noul Cod fiscal se intelege astfel in profunzime, exact asa cum il intelege un consultant profesionist.” 
Mircea Staniloaie, consultant fiscal, Iasi 

 


Lucrarea, pe scurt:

Titlu: Consilier Noul Cod fiscal si Normele de Aplicare 2017
Format: tiparit, biblioraft
Update: actualizarea se face prin fascicole tiparite pe care le primiti cu promptitudine si pe care trebuie sa le inserati in biblioraft in locul paginilor modificate20% REDUCERE

Abonament 12 luni = 639.45 lei
,
fata de pretul standard de 787.5 lei

Oferta valabila 7 zile
5 beneficii la abonamentul pe 12 luni:

1. Consultanta specializata pe toata durata abonamentului: prin e-mail pe adresa consilier@rs.ro si telefon;

2. Serviciul INFOLEX – acesta va pune la dispozitie ori de cate ori aveti nevoie, prin e-mail, textul complet al oricarui act normativ din domeniul fiscalitatii;

3. Abonament gratuit la newsletterul electronic „Tax Alert”, care va aduce de 3 ori pe saptamana la cunostinta studii de caz din cele mai solicitate domenii ale fiscalitatii, dar si alte noutati din domeniu. 

4. Serviciul special ALERTER – va aduce direct pe ecranul computerului dvs. noutati de ultima ora din domeniul fiscalitatii si contabilitatii.

5. Acces la lucrarea in format PDF, online - oricand si de oriunde aveti conexiune la Internet, in platforma RSPRO.ro la care aveti acces imediat ce se confirma plata abonamentului dvs.

Va reamintim EXTRA-BENEFICIUL dvs: la abonarea pe 12 luni, va oferim gratuit lucrarea 
Cartea Rosie a Fiscalitatii o lucrare ce inventariaza toate pericolele/greselile pentru 2017.


Livrarea se face GRATUIT!
Expediere prin curier la adresa indicata de dvs., plata la livrare.


In plus, beneficiati de o garantie de 30 de zile. In acest interval puteti returna lucrarea Noul Cod fiscal si Normele de Aplicare 2017, in ambalajul original, indiferent de motiv. Veti primi inapoi pe loc suma achitata.Cu prietenie,Delia Caldararu
Coordonator lucrare
Grupul romano-german de informatii specializate

Rentrop & Straton

M.B

Codulfiscalactualizat.fisc.roCodulfiscalactualizat.fisc.ro

Formular de comanda

Recomandati prietenilor acest produs prin apasarea butonului
Rentrop & Straton da unda verde LIVRARII GRATUITE! Doar in luna august costurile cu ambalarea si expeditia sunt suportate integral de Rentrop&Straton - Grup de Editura si Consultanta in Afaceri pentru comenzi mai mari de 247 RON. Produsul va ajunge la locatia precizata de dvs. prin posta sau curier.
Noul Cod Fiscal 2017 si Normele de aplicare

Va rugam completati

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii!
Nume*
Prenume*
Telefon  
Telefonul este necesar pentru contactarea dvs. de catre firma de curierat in vederea livrarii produsului comandat.
E-mail*
Nota de informare!

termenii si conditiile site-ului!

Produsele achizitionate pot fi vizualizate si online, folosind platforma RS Pro, unica in Romania. Veti putea sa va logati imediat ce plata produsului este confirmata in contul nostru.
www.RSPRO.ro
* Pentru produsele in format digital, la cererea clientilor, Rentrop&Straton a decis sa ofere posibilitatea utilizarii produselor pe 3 computere diferite.

xArray ( [0] => 4655 [lp_id] => 4655 [1] => 149 [user_id_fk] => 149 [2] => [cat_id_fk] => [3] => CP001 [lp_cp] => CP001 [4] => CP001 [lp_cp_produse] => CP001 [5] => [lp_show_product_info_in_order_form] => [6] => Lp default [lp_version] => Lp default [7] => consiliercodfiscal.fisc.ro [lp_adresa] => consiliercodfiscal.fisc.ro [8] => b2b [lp_type] => b2b [9] => LCF [lp_cod_alfa_cs] => LCF [10] => Hard [lp_oferta_cs] => Hard [11] => Standard [lp_pret_cs] => Standard [12] => 0 [lp_no_call] => 0 [13] => 247 [lp_min_value_free_shipping] => 247 [14] => 0.00 [lp_price_free_shipping] => 0.00 [15] => 1 [lp_template] => 1 [16] => 770 [lp_template_width] => 770 [17] => [lp_voucher_code] => [18] => [lp_voucher_date_start] => [19] => [lp_voucher_date_end] => [20] => 0 [lp_voucher_discount_moneda] => 0 [21] => template.default [lp_template_folder_name] => template.default [22] => Nu [lp_hide_rspro_link] => Nu [23] => #D2EBEF [lp_background_color] => #D2EBEF [24] => 1 [lp_tip_buton] => 1 [25] => DA, trimiteti-mi urgent lucrarea Noul Cod fiscal 2017 [lp_text_buton_1] => DA, trimiteti-mi urgent lucrarea Noul Cod fiscal 2017 [26] => 11 [lp_text_buton_1_size] => 11 [27] => Da [lp_text_buton_1_bold] => Da [28] => actualizata permanent cu modificarile legislative! [lp_text_buton_2] => actualizata permanent cu modificarile legislative! [29] => 11 [lp_text_buton_2_size] => 11 [30] => Da [lp_text_buton_2_bold] => Da [31] => 1427715 [lp_cod_sursa] => 1427715 [32] => rs-taxe [lp_sigla] => rs-taxe [33] => right [lp_sigla_pozitie] => right [34] => [lp_sigla_background_color] => [35] => foto_1_small_2f29895479.png [lp_foto_produs] => foto_1_small_2f29895479.png [36] => 200 [resize_foto_latime] => 200 [37] => [lp_supra_hl] => [38] => #000000 [lp_supra_hl_color] => #000000 [39] => 14 [lp_supra_hl_font_size] => 14 [40] => left [lp_supra_hl_align] => left [41] => 0 [lp_supra_hl_show_on_top] => 0 [42] => Atentie! Guvernul va modifica aproape lunar legislatia fiscala! Modificarile va afecteaza in mod direct! [lp_hl] => Atentie! Guvernul va modifica aproape lunar legislatia fiscala! Modificarile va afecteaza in mod direct! [43] => #FF0000 [lp_hl_color] => #FF0000 [44] => 26 [lp_hl_font_size] => 26 [45] => left [lp_hl_align] => left [46] => Lucrarea Consilier Noul Cod Fiscal 2017 va ofera textul integral al Legii nr. 227/2015, cu normele de aplicare inserate dupa fiecare articol! [lp_sub_hl] => Lucrarea Consilier Noul Cod Fiscal 2017 va ofera textul integral al Legii nr. 227/2015, cu normele de aplicare inserate dupa fiecare articol! [47] => #0066CC [lp_sub_hl_color] => #0066CC [48] => 18 [lp_sub_hl_font_size] => 18 [49] => left [lp_sub_hl_align] => left [50] => <p style=\"text-align: center;\"> &nbsp;</p> <div> <div> <div> <div> <span style=\"font-size: 14px;\">Stimate cititor,</span></div> <div> &nbsp;</div> <div> <span style=\"font-size: 14px;\">Noul Cod fiscal al Romaniei, Legea 227/2015, are 503 articole si 21.830 de cuvinte. Este al doilea cel mai lung act normativ din legislatia autohtona, dupa Codul civil (2.668 de articole, cca 180.000 de cuvinte), dar, cu siguranta, cel mai important act normativ pentru un contabil, director economic, om de afaceri.</span></div> </div> <div> <span style=\"font-size: 14px;\">Ca urmare, o buna perioada de acum inainte e de asteptat ca mediul fiscal-contabil autohton sa se confrunte cu decizii incerte si cu o alergatura permanenta dupa raspunsurile corecte. Iata de ce, in acest context de incertitudine, va oferim cel mai oportun ajutor: un produs de exceptie in care specialisti de calibru va ofera textul de lege corect si actualizat conform cu cele mai noi prevederi legislative, iar dupa fiecare articol regasiti si normele de aplicare in vigoare.&nbsp;</span></div> </div> </div> <br /> <span style=\"font-size: 14px;\">Dvs. cum va descurcati cu Noul Cod fiscal, un document extrem de complex si stufos?<br /> Cum faceti sa identificati prevederile care va privesc in mod direct si pe care trebuie sa le aplicati cu strictete pentru a nu avea necazuri cu Fiscul?<br /> <br /> <strong><img alt=\"\" src=\"http://lp.rs.ro/upload_img/4655_consiliercodfiscal.fisc.ro/images/20.jpg\" style=\"width: 110px; height: 110px; margin: 10px; float: left;\" /><br /> <span style=\"font-size: 16px;\">20% REDUCERE<br /> <br /> Abonament 12 luni = 639.45 lei</span></strong><span style=\"font-size: 16px;\">, <strike>fata de pretul standard de 787.5 lei</strike><br /> <br /> <strong>Oferta valabila 7 zile</strong></span><!--buton_comanda--></span><br /> <br /> <br /> <div align=\"center\"> <div align=\"center\" style=\"background-image:url(http://lp.rs.ro/images/tip_buton/buton1.gif); position:relative; display: table-cell; background-repeat:no-repeat; width:450px; height:41px; margin:5px 0px 0px 0px; vertical-align:top; font-family:Arial; overflow:hidden; text-align:center; line-height:100%; margin:0 auto;\"> <div style=\"color:inherit; margin:0; padding:0; position:relative; width:425px; margin:4px 0px 0px 25px; font-size:11px; font-weight:bold\"> <span style=\"font-size: 14px;\"><a href=\"#form\" style=\"text-decoration:none; border:none; color:#333333;\" title=\"Noul Cod Fiscal 2017 si Normele de aplicare\">DA, trimiteti-mi urgent lucrarea Noul Cod fiscal 2017</a></span></div> <div style=\"color:inherit; margin:0; padding:0; position:relative; width:425px; margin:0px 0px 0px 25px; font-size:11px; font-weight:bold\"> <span style=\"font-size: 14px;\"><a href=\"#form\" style=\"text-decoration:none; border:none; color:#333333;\" title=\"Noul Cod Fiscal 2017 si Normele de aplicare\">actualizata permanent cu modificarile legislative!</a></span></div> </div> </div> <!--end_buton_comanda--><br /> <br /> <br /> <span style=\"font-size: 14px;\">Solutia pe care v-o propunem este simpla si totodata foarte comoda &ndash;<br /> anume <strong><span style=\"background-color: rgb(255, 255, 0);\">sa aveti permanent la indemna textul noului Cod fiscal, in format tiparit,&nbsp;intr-un biblioraft elegant, actualizat la zi cu orice modificare care poate aparea pe parcurs</span></strong>.<br /> <br /> <span style=\"background-color: rgb(255, 255, 255);\">Am optat pentru acest format deoarece toti cei care au avut la un moment dat nevoie sa consulte Codul fiscal (contabili, oameni de afaceri, directori financiari etc.) spun ca </span><strong><span style=\"background-color: rgb(255, 255, 0);\">formatul tiparit este cel mai prietenos in utilizare</span></strong><span style=\"background-color: rgb(255, 255, 255);\"> si ca pe el se lucreaza cel mai bine. Unii chiar au marturisit ca intotdeauna cand gasesc online un text de lege care ii intereseaza primul lucru pe care il fac este sa il printeze.</span></span><br /> <br /> <table align=\"center\" border=\"1\" cellpadding=\"1\" cellspacing=\"1\" style=\"width: 500px\"> <tbody> <tr> <td> <div> <div> <strong><span style=\"font-size: 14px;\">Primiti cadou din partea noastra <span style=\"color: rgb(255, 0, 0);\">Cartea Rosie a Fiscalitatii.&nbsp;</span></span></strong></div> <div> <span style=\"font-size: 14px;\">Este o lucrare ce inventariaza toate pericolele/greselile pentru 2017; nicio posibila sanctiune legala nu este lasata pe dinafara produsului.</span></div> <div> <span style=\"font-size: 14px;\"><img alt=\"\" src=\"http://lp.rs.ro/upload_img/4655_consiliercodfiscal.fisc.ro/images/KSF.png\" style=\"width: 150px; height: 193px; float: right;\" /></span></div> <div> <span style=\"font-size: 14px;\">Astfel, <span style=\"color: rgb(255, 0, 0);\"><strong>Cartea Rosie a Fiscalitatii </strong></span>va explica intr-un stil limpede:</span></div> <ul> <li> <span style=\"font-size: 14px;\">unde s-ar putea sa gresiti;</span></li> <li> <span style=\"font-size: 14px;\">in ce consta greseala (sau, daca nu e greseala, de ce nu e);</span></li> <li> <span style=\"font-size: 14px;\">ce articole de lege se incalca;</span></li> <li> <span style=\"font-size: 14px;\">care sunt sanctiunile/amenzile (si ce alte urmari grave; poate avea o fapta pentru firma);</span></li> <li> <span style=\"font-size: 14px;\">cum se interpreteaza corect textul de lege in favoarea; noastra (ca sa scapam cat mai usor, chiar nesanctionati, acolo unde se poate);</span></li> <li> <span style=\"font-size: 14px;\">cum se poate evita greseala;</span></li> <li> <span style=\"font-size: 14px;\">daca, odata facuta, respectiva greseala se poate corecta in contabilitate si cum.</span></li> </ul> </div> <div> <div> &nbsp;</div> </div> </td> </tr> </tbody> </table> <br /> <div> <strong style=\"color: rgb(178, 34, 34); font-size: 14px;\">Toate in conformitate cu cele mai noi prevederi ale Codului fiscal!</strong></div> <br /> <div align=\"center\"> <div align=\"center\" style=\"background-image:url(http://lp.rs.ro/images/tip_buton/buton1.gif); position:relative; display: table-cell; background-repeat:no-repeat; width:450px; height:41px; margin:5px 0px 0px 0px; vertical-align:top; font-family:Arial; overflow:hidden; text-align:center; line-height:100%; margin:0 auto;\"> <div style=\"color:inherit; margin:0; padding:0; position:relative; width:425px; margin:4px 0px 0px 25px; font-size:12px; font-weight:bold\"> <a href=\"#form\" style=\"text-decoration:none; border:none; color:#333333;\" title=\"Noul Cod Fiscal 2016\">DA, trimiteti-mi urgent lucrarea Noul Cod fiscal 201</a>7</div> <div style=\"color:inherit; margin:0; padding:0; position:relative; width:425px; margin:0px 0px 0px 25px; font-size:12px; font-weight:bold\"> <a href=\"#form\" style=\"text-decoration:none; border:none; color:#333333;\" title=\"Noul Cod Fiscal 2016\">actualizata permanent cu modificarile legislative!</a></div> </div> </div> <!--end_buton_comanda--><div align=\"center\"> <p style=\"text-align: left;\"> <strong><span style=\"font-size: 14px;\">IMPORTANT!<br /> <br /> </span><span style=\"background-color: rgb(255, 255, 0);\"><span style=\"font-size: 14px;\">Dupa fiecare articol din Codul fiscal 2017 sunt inserate IMEDIAT normale de aplicare aferente. Veti intelege astfel mult mai bine fiecare prevedere si, per ansamblu, veti lucra mult mai usor cu textul de lege!</span></span><br /> <span style=\"font-size: 14px;\"><img alt=\"\" src=\"http://lp.rs.ro/upload_img/3983_codfiscal2016.fisc.ro/images/NCF_2016(1).png\" style=\"width: 750px; height: 548px;\" /></span></strong><br /> &nbsp;</p> <table align=\"center\" border=\"0\" cellpadding=\"1\" cellspacing=\"1\" height=\"296\" width=\"740\"> <tbody> <tr> <td style=\"background-color: rgb(255, 255, 204);\"> <div> <span style=\"font-size: 14px;\"><span style=\"background-color: rgb(255, 255, 0);\">Frecventa modificarilor legislative nu mai este o surpriza pentru nimeni.&nbsp;</span></span></div> <div> <span style=\"font-size: 14px;\"><span style=\"background-color: rgb(255, 255, 0);\">Va prezentam schimbari importante care au afectat diverse acte normative ale Noului Cod fiscal.</span></span></div> <div> &nbsp;</div> <div> <div> <strong><span style=\"font-size: 14px;\">OMFP nr. 703/2017 reglementeaza noile conditii de acordare a scutirii pe venitul din salarii de care beneficiaza programatorii. Aflati cu ajutorul Consilierului Noul Cod fiscal si Normele de aplicare:</span></strong></div> <ul> <li> <span style=\"font-size: 14px;\">&nbsp;care sunt conditiile de acordare a scutirii;</span></li> <li> <span style=\"font-size: 14px;\">&nbsp;care sunt documentele pe care le folositi pentru justificarea scutirii;</span></li> <li> <span style=\"font-size: 14px;\">&nbsp;care sunt persoanele care beneficiaza de scutire;</span></li> <li> <span style=\"font-size: 14px;\">&nbsp;tot ce trebuie sa stiti despre acest subiect.</span></li> </ul> <div> <br /> <strong><span style=\"font-size: 14px;\">In data de 17 iunie 2017 a intrat in vigoare Legea nr. 136/2017 care modifica reglementari din Codul fiscal pentru urmatoarele categorii de situatii fiscale:</span></strong></div> <div> &nbsp;</div> <ul> <li> <span style=\"font-size: 14px;\">Scutirea la plata impozitului pe venitul din salarii pentru acei salariati ce efectueaza activitati de cercetare;</span></li> <li> <span style=\"font-size: 14px;\">Marcarea cu banderole sau marcaje a unor produse accizabile;</span></li> <li> <span style=\"font-size: 14px;\">Restituirea unor accize pentru operatori economici ce efectueaza exporturi;</span></li> </ul> <div> &nbsp;</div> <div> <span style=\"font-size: 14px;\"><strong>Hotararea Guvernului nr. 284/2017</strong> a adus completari si schimbari esentiale privind: regulile speciale de aplicare TVA, Impozitul pe Profit, Impozitul pe Venitul Microintreprinderii, Impozitul pe Venit si Contributiile sociale obligatorii.</span><br /> &nbsp;</div> </div> </td> </tr> </tbody> </table> <p style=\"text-align: left;\"> <br /> <strong><span style=\"font-size: 14px;\">Ce avantaje majore va ofera lucrarea &ldquo;Noul Cod fiscal si Normele de Aplicare 2017&rdquo;<br /> in format tiparit, in coperta tip biblioraft?</span></strong><br /> <br /> <span style=\"font-size: 14px;\"> 1) avand aceasta lucrare, textul noului Cod fiscal va va fi intotdeauna foarte accesibil (biblioraftul va sta permanent pe biroul dvs. si nu va trebui decat sa intindeti mana ca sa il luati si sa il consultati)<br /> <br /> 2) va fi foarte usor sa ajungeti la informatia dorita, gratie sistemului ingenios de separare a capitolelor (impozit pe profit, TVA, microintreprinderi, contributii sociale, impozite si taxe locale etc.)<br /> <br /> 3) veti intelege instantaneu ce aveti de facut, deoarece <strong>dupa fiecare articol veti gasi normele de aplicare aferente</strong><br /> <br /> 4) veti putea face sublinieri si comentarii/observatii in dreptul articolelor care va intereseaza<br /> <br /> 5) veti avea o imagine de ansamblu, foarte utila, asupra fiscalitatii din Romania (veti putea sa rasfoiti oricand lucrarea si sa aflati, de exemplu, detalii despre impozitarea microintreprinderilor sau despre diverse scutiri de taxe &ndash; chestiuni care, poate, nu va privesc direct)<br /> <br /> <strong><span style=\"background-color: rgb(255, 255, 0);\">Dar cel mai important avantaj pentru dvs. va fi urmatorul:</span><br /> <span style=\"background-color: rgb(255, 255, 0);\">veti avea acces intotdeauna la informatii la zi, gratie sistemului ingenios de actualizare a lucrarii!</span></strong><br /> <br /> Astfel, odata cu fiecare modificare cat de mica a prevederilor Codului fiscal, veti primi cu promptitudine pagini cu respectivele modificari, pagini pe care dvs. nu va trebui decat sa le inserati in biblioraft in locul celor depasite.<br /> <br /> Ca urmare, veti avea permanent la dispozitie Codul fiscal la zi si veti putea aplica cu siguranta deplina informatiile prezentate. <strong><span style=\"background-color: rgb(255, 255, 0);\">Biblioraftul dvs. va contine intotdeauna prevederile legale aflate in vigoare in acel moment!</span></strong><br /> <br /> Fiti beneficiarul tuturor acestor avantaje la <strong>PRETUL SPECIAL</strong> de <strong><span style=\"background-color: rgb(255, 255, 0);\">numai 609 lei&nbsp;+ 5% TVA = 639.45 lei, pret redus cu 20% fata de pretul standard de <strike>787.5 </strike>lei</span></strong></span><br /> &nbsp;</p> <table border=\"0\" cellpadding=\"1\" cellspacing=\"1\" style=\"width: 500px\"> <tbody> <tr> <td> <img alt=\"\" src=\"http://lp.rs.ro/upload_img/4655_consiliercodfiscal.fisc.ro/images/Codul fiscal.png\" style=\"width: 600px; height: 300px;\" /></td> </tr> </tbody> </table> <p style=\"text-align: left;\"> &nbsp;</p> <div align=\"center\"> <div align=\"center\" style=\"background-image:url(http://lp.rs.ro/images/tip_buton/buton1.gif); position:relative; display: table-cell; background-repeat:no-repeat; width:450px; height:41px; margin:5px 0px 0px 0px; vertical-align:top; font-family:Arial; overflow:hidden; text-align:center; line-height:100%; margin:0 auto;\"> <div style=\"color:inherit; margin:0; padding:0; position:relative; width:425px; margin:4px 0px 0px 25px; font-size:12px; font-weight:bold\"> <a href=\"#form\" style=\"text-decoration:none; border:none; color:#333333;\" title=\"Noul Cod Fiscal 2016\">DA, trimiteti-mi urgent lucrarea Noul Cod fiscal 201</a>7</div> <div style=\"color:inherit; margin:0; padding:0; position:relative; width:425px; margin:0px 0px 0px 25px; font-size:12px; font-weight:bold\"> <a href=\"#form\" style=\"text-decoration:none; border:none; color:#333333;\" title=\"Noul Cod Fiscal 2016\">actualizata permanent cu modificarile legislative!</a></div> </div> </div> <div style=\"text-align: left;\"> <br /> <span style=\"font-size: 14px;\">In momentul de fata lucrarea contine noutatile aduse de urmatoarele acte normative:</span><br /> &nbsp;</div> <p style=\"text-align: left;\"> <strong style=\"font-size: 14px;\">1. OUG nr. 84/2016</strong><span style=\"font-size: 14px;\">&nbsp;- modificarea si completarea unor acte normative din domeniul financiar-fiscal;</span><br /> <br /> <span style=\"font-size: 14px;\"><strong>2. HG nr. 159/2016 </strong>pentru modificarea si completarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal</span><br /> <br /> <span style=\"font-size: 14px;\"><strong>3. OMFP nr. 450/2016 </strong>pentru aprobarea Procedurii de corectare a erorilor cuprinse in situatiile financiare anuale si raportarile contabile anuale&nbsp;</span><br /> <br /> <span style=\"font-size: 14px;\"><strong>4. OPANAF nr. 1105/2016</strong> care modifica OPANAF nr.3769/2015 privind Formularul 394.&nbsp;</span><br /> <br /> <span style=\"font-size: 14px;\"><strong>5. OG nr. 1559/2016</strong> privind aprobarea Procedurii de solutionare a cererilor de restituire a taxei pe valoarea&nbsp;</span><span style=\"font-size: 14px;\">adaugata&nbsp;</span><br /> <br /> <span style=\"font-size: 14px;\"><strong>6. OG nr. 521/2016 </strong>pentru aprobarea Procedurii de &icirc;nregistrare &icirc;n scopuri de taxa pe valoarea adaugata&nbsp;</span><br /> <br /> <span style=\"font-size: 14px;\"><strong>7. OMFP nr. 583 </strong>pentru aprobarea formularisticii prevazute de art. 230 si 232 din Legea nr.227/2015&nbsp;</span></p> <div style=\"text-align: left;\"> <span style=\"font-size: 14px;\">(...)</span></div> <div align=\"center\"> <div style=\"color: inherit; padding: 0px; position: relative; width: 425px; margin: 4px 0px 0px 25px; font-size: 12px; font-weight: bold; text-align: left;\"> &nbsp;</div> </div> <div align=\"center\"> <div align=\"center\" style=\"background-image:url(http://lp.rs.ro/images/tip_buton/buton1.gif); position:relative; display: table-cell; background-repeat:no-repeat; width:450px; height:41px; margin:5px 0px 0px 0px; vertical-align:top; font-family:Arial; overflow:hidden; text-align:center; line-height:100%; margin:0 auto;\"> <div style=\"color:inherit; margin:0; padding:0; position:relative; width:425px; margin:4px 0px 0px 25px; font-size:11px; font-weight:bold\"> <a href=\"#form\" style=\"text-decoration:none; border:none; color:#333333;\" title=\"Noul Cod Fiscal 2016\">DA, trimiteti-mi urgent lucrarea Noul Cod fiscal 201</a>7</div> <div style=\"color:inherit; margin:0; padding:0; position:relative; width:425px; margin:0px 0px 0px 25px; font-size:11px; font-weight:bold\"> <a href=\"#form\" style=\"text-decoration:none; border:none; color:#333333;\" title=\"Noul Cod Fiscal 2016\">actualizata permanent cu modificarile legislative!</a></div> </div> </div> <p style=\"text-align: left;\"> <!--buton_comanda--><!--end_buton_comanda--> <br /> <span style=\"font-size: 14px;\"><strong>Stiati ca in cei 14 ani de la aparitie, Codul Fiscal<br /> din Romania a fost modificat de peste 100 de ori?</strong><br /> <br /> Da, din 2003 incoace au fost peste 100 de acte normative care au modificat Legea 571/2003 privind Codul fiscal, textul acestei legi s-a lungit de 3 ori (actuala varianta are peste 190.000 de cuvinte), iar din cele 298 de articole initiale doar 25 au ramas neschimbate.<br /> <br /> Si, cu siguranta, acest ritm nebun al modificarilor se va pastra si in urmatorii ani - de ce nu s-ar pastra? - ca urmare este imperios necesar sa fiti informat cu promptitudine asupra acestor modificari. Iar lucrarea <strong><span style=\"background-color: rgb(255, 255, 0);\">&quot;Noul Cod fiscal <span style=\"font-size: 14px;\"><strong>si Normele de Aplicare</strong></span> 2017&quot; exact asta face &ndash; va tine la curent cu schimbarile fiscale si va ofera acces permanent la varianta completa si la zi a Codului fiscal.</span></strong><br /> <br /> Este un avantaj imens pentru dvs. si, de altfel, pentru oricine intra in contact cu domeniul fiscal-contabil din Romania! Este un avantaj de care trebuie sa profitati, cu atat mai mult cu cat &ndash; recunosteti! &ndash; va simtiti adesea derutat de schimbarile majore din legislatie si de lipsa aproape totala a surselor sigure de informatii.<br /> <br /> Uitati de neclaritati, ambiguitati, greseli si amenzi! Noul Cod fiscal 2017 va arata intotdeauna, cu promptitudine, cum trebuie abordata si rezolvata fiecare chestiune legata de taxe si impozite. Va asigurati astfel ca procedati intotdeauna corect, ca veti fi complet imun la pericolul unor amenzi si, mai ales, ca veti preintampina eficient orice situatie sensibila ce se poate crea.<br /> <br /> <strong><span style=\"background-color: rgb(255, 255, 255);\">Avantajul esential pe care vi-l ofera</span><br /> <span style=\"background-color: rgb(255, 255, 255);\"> lucrarea &bdquo;Noul Cod fiscal </span><span style=\"font-size: 14px;\"><strong><span style=\"font-size: 14px;\"><strong><span style=\"background-color: rgb(255, 255, 255);\">si Normele de Aplicare</span></strong></span></strong></span><span style=\"background-color: rgb(255, 255, 255);\"> 2017&rdquo;:</span></strong><br /> <span style=\"background-color: rgb(255, 255, 255);\"> Consultati </span><strong><span style=\"background-color: rgb(255, 255, 255);\">&quot;Noul Cod fiscal </span><span style=\"font-size: 14px;\"><strong><span style=\"font-size: 14px;\"><strong><span style=\"background-color: rgb(255, 255, 255);\">si Normele de Aplicare</span></strong></span></strong></span><span style=\"background-color: rgb(255, 255, 255);\"> 2017&quot;</span></strong><span style=\"background-color: rgb(255, 255, 255);\"> si, garantat, veti avea inregistrarile contabile perfecte, conform prevederilor legale la zi! Si, in plus ca veti plati exact cat trebuie Statului, niciun leu mai mult!</span></span><br /> <br /> &nbsp;</p> <table align=\"center\" border=\"0\" cellpadding=\"1\" cellspacing=\"1\" height=\"324\" width=\"529\"> <tbody> <tr> <td> <div> <span style=\"font-size: 14px;\">Ce spun clientii care au achizitionat deja lucrarea<br /> Noul Cod fiscal si Normele de Aplicare 2017:</span></div> <div> &nbsp;</div> <div> &nbsp;</div> <img alt=\"\" src=\"http://lp.rs.ro/upload_img/4653_cadourifiscale.fisc.ro/images/Oana Craciun(2).jpg\" style=\"font-size: 14px; width: 55px; height: 83px; float: left; margin-left: 5px; margin-right: 5px;\" /> <div> <em><span style=\"color: rgb(0, 0, 205);\"><span style=\"font-size: 14px;\">&ldquo;Felicitari pentru ideea de a insera normele de aplicare imediat dupa articolul&nbsp;de lege la care fac referire. Lucrurile se limpezesc&nbsp;</span><span style=\"font-size: 14px;\">enorm, nu mai trebuie sa sari de la o lege la alta, e totul clar si economisesti timp.&quot;</span></span></em></div> <div> <span style=\"font-size: 14px;\">Dana Tomi, contabil, Bucuresti</span><br /> <br /> &nbsp;</div> <div> <img alt=\"\" src=\"http://lp.rs.ro/upload_img/4653_cadourifiscale.fisc.ro/images/Claudio Lungu.jpg\" style=\"color: rgb(0, 0, 205); font-size: 14px; width: 55px; height: 83px; float: left; margin-right: 5px; margin-left: 5px;\" /></div> <div> <em><span style=\"color: rgb(0, 0, 205);\"><span style=\"font-size: 14px;\">&quot;Am fost curios daca o sa primesc cu promptitudine actualizarea lucrarii cu&nbsp;</span><span style=\"font-size: 14px;\">modificarile aduse se OUG 3/2017, asa cum ati promis.<br /> V-ati onorat cu brio pomisiunea, multumesc.&quot;</span></span></em></div> <div> <span style=\"font-size: 14px;\">Razvan Popa-Medeleni, expert contabil, Suceava</span></div> <div> <br /> &nbsp;</div> <div> <img alt=\"\" src=\"http://lp.rs.ro/upload_img/4653_cadourifiscale.fisc.ro/images/Stelian Damaschin(1).jpg\" style=\"color: rgb(0, 0, 205); font-size: 14px; width: 55px; height: 83px; float: left; margin: 6px 5px;\" /></div> <div> <em><span style=\"color: rgb(0, 0, 205);\"><span style=\"font-size: 14px;\">&quot;Formatul tiparit imi permite sa fac sublinieri si comentarii in dreptul pasajelor&nbsp;</span><span style=\"font-size: 14px;\">care ma intereseaza in mod special si sa stabilesc corelatii intre diverse obligatii fiscale. Noul Cod fiscal se intelege astfel in profunzime, exact asa cum il intelege un consultant profesionist.&rdquo;&nbsp;</span></span></em></div> <div style=\"text-align: justify;\"> <span style=\"font-size: 14px;\">Mircea Staniloaie, consultant fiscal, Iasi&nbsp;</span></div> </td> </tr> </tbody> </table> <p style=\"text-align: left;\"> &nbsp;</p> <p style=\"text-align: left;\"> <!--buton_comanda--> </p> <div align=\"center\"> <div style=\"color: inherit; padding: 0px; position: relative; width: 425px; margin: 4px 0px 0px 25px; font-size: 12px; font-weight: bold; text-align: left;\"> <!--buton_comanda--> <div align=\"center\"> <div align=\"center\" style=\"position: relative; display: table-cell; width: 450px; height: 41px; vertical-align: top; font-family: Arial; overflow: hidden; line-height: 100%; margin: 0px auto; background-image: url(&quot;http://lp.rs.ro/images/tip_buton/buton1.gif&quot;); background-repeat: no-repeat;\"> <div style=\"color: inherit; padding: 0px; position: relative; width: 425px; margin: 4px 0px 0px 25px; font-size: 11px;\"> <a href=\"#form\" style=\"text-decoration:none; border:none; color:#333333;\" title=\"Noul Cod Fiscal 2016\">DA, trimiteti-mi urgent lucrarea Noul Cod fiscal 201</a>7</div> <div style=\"color: inherit; padding: 0px; position: relative; width: 425px; margin: 0px 0px 0px 25px; font-size: 11px;\"> <a href=\"#form\" style=\"text-decoration:none; border:none; color:#333333;\" title=\"Noul Cod Fiscal 2016\">actualizata permanent cu modificarile legislative!</a></div> </div> </div> <!--end_buton_comanda--> </div> </div> <p style=\"text-align: left;\"> <br /> <span style=\"font-size: 14px;\"><strong>Lucrarea, pe scurt:</strong><br /> <br /> <strong>Titlu</strong>: Consilier Noul Cod fiscal <span style=\"font-size: 14px;\"><span style=\"font-size: 14px;\"><span style=\"background-color: rgb(255, 255, 255);\">si Normele de Aplicare</span></span></span> 2017<br /> <strong>Format</strong>: tiparit, biblioraft<br /> <strong>Update</strong>: actualizarea se face prin fascicole tiparite pe care le primiti cu promptitudine si pe care trebuie sa le inserati in biblioraft in locul paginilor modificate </span></p> <img alt=\"\" src=\"http://lp.rs.ro/upload_img/4655_consiliercodfiscal.fisc.ro/images/LCF2017mic.jpg\" style=\"width: 250px; height: 318px; float: right;\" /> <p style=\"text-align: left;\"> <br /> <br /> <span style=\"font-size: 14px;\"><strong><span style=\"font-size: 16px;\"><img alt=\"\" src=\"http://lp.rs.ro/upload_img/4655_consiliercodfiscal.fisc.ro/images/20.jpg\" style=\"width: 110px; height: 110px; margin: 10px; float: left;\" />20% REDUCERE<br /> <br /> Abonament 12 luni = 639.45 lei</span></strong><span style=\"font-size: 16px;\">,<br /> <strike>fata de pretul standard de 787.5 lei</strike><br /> <br /> <strong>Oferta valabila 7 zile</strong></span></span></p> <br /> <p style=\"text-align: left;\"> <br /> <br /> <span style=\"font-size: 14px;\"><strong>5 beneficii la abonamentul pe 12 luni:</strong><br /> <br /> <strong>1.</strong> <strong>Consultanta specializata</strong> pe toata durata abonamentului: prin e-mail pe adresa consilier@rs.ro si telefon;<br /> <br /> <strong>2. Serviciul INFOLEX</strong> &ndash; acesta va pune la dispozitie ori de cate ori aveti nevoie, prin e-mail, textul complet al oricarui act normativ din domeniul fiscalitatii;<br /> <br /> <strong>3.</strong> Abonament gratuit la <strong>newsletterul electronic &bdquo;Tax Alert&rdquo;</strong>, care va aduce de 3 ori pe saptamana la cunostinta studii de caz din cele mai solicitate domenii ale fiscalitatii, dar si alte noutati din domeniu.&nbsp;<br /> <br /> <strong>4.</strong> Serviciul special <strong>ALERTER </strong>&ndash; va aduce direct pe ecranul computerului dvs. noutati de ultima ora din domeniul fiscalitatii si contabilitatii.<br /> <br /> <strong>5. Acces la lucrarea in format PDF</strong>, online - oricand si de oriunde aveti conexiune la Internet, in <strong>platforma RSPRO.ro</strong> la care aveti acces imediat ce se confirma plata abonamentului dvs.<br /> <br /> <span style=\"color: rgb(178, 34, 34);\"><strong>Va reamintim EXTRA-BENEFICIUL dvs: la abonarea pe 12 luni, va oferim gratuit lucrarea&nbsp;</strong></span></span><strong><span style=\"font-size: 14px;\"><span style=\"color: rgb(255, 0, 0);\">Cartea Rosie a Fiscalitatii</span></span></strong><span style=\"font-size: 14px;\">&nbsp;o lucrare ce inventariaza toate pericolele/greselile pentru 2017.</span></p> <p style=\"text-align: left;\"> <br /> <span style=\"font-size: 14px;\"><strong><span style=\"background-color: rgb(255, 255, 0);\">Livrarea se face GRATUIT!</span></strong><br /> Expediere prin curier la adresa indicata de dvs., plata la livrare.</span></p> <br /> <span style=\"font-size: 14px;\"><img alt=\"\" src=\"http://lp.rs.ro/upload_img/3983_codfiscal2016.fisc.ro/images/garantie_30_zile.png\" style=\"float: left; margin-left: 5px; margin-right: 5px; width: 80px; height: 80px;\" /></span> <p style=\"text-align: left;\"> <span style=\"font-size: 14px;\">In plus, beneficiati de o <strong>garantie de 30 de zile</strong>. In acest interval puteti returna lucrarea <strong>Noul Cod fiscal si Normele de Aplicare 2017</strong>, in ambalajul original, indiferent de motiv. Veti primi inapoi pe loc suma achitata.</span></p> <br /> <p style=\"text-align: right;\"> <br /> <span style=\"font-size: 14px;\">Cu prietenie,<br /> <br /> <img alt=\"\" src=\"http://lp.rs.ro/upload_img/4655_consiliercodfiscal.fisc.ro/images/semnatura mica buna.jpg\" style=\"width: 150px; height: 43px;\" /><br /> <br /> Delia Caldararu<br /> Coordonator lucrare<br /> Grupul romano-german de informatii specializate<br /> </span></p> <p style=\"text-align: right;\"> <span style=\"font-size: 14px;\">Rentrop &amp; Straton</span></p> <p style=\"text-align: left;\"> <span style=\"font-size: 9px;\">M.B</span></p> </div> <span style=\"color: rgb(51, 51, 51); font-family: verdana; font-size: 18px; font-weight: bold;\">Codulfiscalactualizat.fisc.ro</span><span style=\"color: rgb(51, 51, 51); font-family: verdana; font-size: 18px; font-weight: bold;\">Codulfiscalactualizat.fisc.ro</span> [lp_pas1_text] => <p style=\"text-align: center;\"> &nbsp;</p> <div> <div> <div> <div> <span style=\"font-size: 14px;\">Stimate cititor,</span></div> <div> &nbsp;</div> <div> <span style=\"font-size: 14px;\">Noul Cod fiscal al Romaniei, Legea 227/2015, are 503 articole si 21.830 de cuvinte. Este al doilea cel mai lung act normativ din legislatia autohtona, dupa Codul civil (2.668 de articole, cca 180.000 de cuvinte), dar, cu siguranta, cel mai important act normativ pentru un contabil, director economic, om de afaceri.</span></div> </div> <div> <span style=\"font-size: 14px;\">Ca urmare, o buna perioada de acum inainte e de asteptat ca mediul fiscal-contabil autohton sa se confrunte cu decizii incerte si cu o alergatura permanenta dupa raspunsurile corecte. Iata de ce, in acest context de incertitudine, va oferim cel mai oportun ajutor: un produs de exceptie in care specialisti de calibru va ofera textul de lege corect si actualizat conform cu cele mai noi prevederi legislative, iar dupa fiecare articol regasiti si normele de aplicare in vigoare.&nbsp;</span></div> </div> </div> <br /> <span style=\"font-size: 14px;\">Dvs. cum va descurcati cu Noul Cod fiscal, un document extrem de complex si stufos?<br /> Cum faceti sa identificati prevederile care va privesc in mod direct si pe care trebuie sa le aplicati cu strictete pentru a nu avea necazuri cu Fiscul?<br /> <br /> <strong><img alt=\"\" src=\"http://lp.rs.ro/upload_img/4655_consiliercodfiscal.fisc.ro/images/20.jpg\" style=\"width: 110px; height: 110px; margin: 10px; float: left;\" /><br /> <span style=\"font-size: 16px;\">20% REDUCERE<br /> <br /> Abonament 12 luni = 639.45 lei</span></strong><span style=\"font-size: 16px;\">, <strike>fata de pretul standard de 787.5 lei</strike><br /> <br /> <strong>Oferta valabila 7 zile</strong></span><!--buton_comanda--></span><br /> <br /> <br /> <div align=\"center\"> <div align=\"center\" style=\"background-image:url(http://lp.rs.ro/images/tip_buton/buton1.gif); position:relative; display: table-cell; background-repeat:no-repeat; width:450px; height:41px; margin:5px 0px 0px 0px; vertical-align:top; font-family:Arial; overflow:hidden; text-align:center; line-height:100%; margin:0 auto;\"> <div style=\"color:inherit; margin:0; padding:0; position:relative; width:425px; margin:4px 0px 0px 25px; font-size:11px; font-weight:bold\"> <span style=\"font-size: 14px;\"><a href=\"#form\" style=\"text-decoration:none; border:none; color:#333333;\" title=\"Noul Cod Fiscal 2017 si Normele de aplicare\">DA, trimiteti-mi urgent lucrarea Noul Cod fiscal 2017</a></span></div> <div style=\"color:inherit; margin:0; padding:0; position:relative; width:425px; margin:0px 0px 0px 25px; font-size:11px; font-weight:bold\"> <span style=\"font-size: 14px;\"><a href=\"#form\" style=\"text-decoration:none; border:none; color:#333333;\" title=\"Noul Cod Fiscal 2017 si Normele de aplicare\">actualizata permanent cu modificarile legislative!</a></span></div> </div> </div> <!--end_buton_comanda--><br /> <br /> <br /> <span style=\"font-size: 14px;\">Solutia pe care v-o propunem este simpla si totodata foarte comoda &ndash;<br /> anume <strong><span style=\"background-color: rgb(255, 255, 0);\">sa aveti permanent la indemna textul noului Cod fiscal, in format tiparit,&nbsp;intr-un biblioraft elegant, actualizat la zi cu orice modificare care poate aparea pe parcurs</span></strong>.<br /> <br /> <span style=\"background-color: rgb(255, 255, 255);\">Am optat pentru acest format deoarece toti cei care au avut la un moment dat nevoie sa consulte Codul fiscal (contabili, oameni de afaceri, directori financiari etc.) spun ca </span><strong><span style=\"background-color: rgb(255, 255, 0);\">formatul tiparit este cel mai prietenos in utilizare</span></strong><span style=\"background-color: rgb(255, 255, 255);\"> si ca pe el se lucreaza cel mai bine. Unii chiar au marturisit ca intotdeauna cand gasesc online un text de lege care ii intereseaza primul lucru pe care il fac este sa il printeze.</span></span><br /> <br /> <table align=\"center\" border=\"1\" cellpadding=\"1\" cellspacing=\"1\" style=\"width: 500px\"> <tbody> <tr> <td> <div> <div> <strong><span style=\"font-size: 14px;\">Primiti cadou din partea noastra <span style=\"color: rgb(255, 0, 0);\">Cartea Rosie a Fiscalitatii.&nbsp;</span></span></strong></div> <div> <span style=\"font-size: 14px;\">Este o lucrare ce inventariaza toate pericolele/greselile pentru 2017; nicio posibila sanctiune legala nu este lasata pe dinafara produsului.</span></div> <div> <span style=\"font-size: 14px;\"><img alt=\"\" src=\"http://lp.rs.ro/upload_img/4655_consiliercodfiscal.fisc.ro/images/KSF.png\" style=\"width: 150px; height: 193px; float: right;\" /></span></div> <div> <span style=\"font-size: 14px;\">Astfel, <span style=\"color: rgb(255, 0, 0);\"><strong>Cartea Rosie a Fiscalitatii </strong></span>va explica intr-un stil limpede:</span></div> <ul> <li> <span style=\"font-size: 14px;\">unde s-ar putea sa gresiti;</span></li> <li> <span style=\"font-size: 14px;\">in ce consta greseala (sau, daca nu e greseala, de ce nu e);</span></li> <li> <span style=\"font-size: 14px;\">ce articole de lege se incalca;</span></li> <li> <span style=\"font-size: 14px;\">care sunt sanctiunile/amenzile (si ce alte urmari grave; poate avea o fapta pentru firma);</span></li> <li> <span style=\"font-size: 14px;\">cum se interpreteaza corect textul de lege in favoarea; noastra (ca sa scapam cat mai usor, chiar nesanctionati, acolo unde se poate);</span></li> <li> <span style=\"font-size: 14px;\">cum se poate evita greseala;</span></li> <li> <span style=\"font-size: 14px;\">daca, odata facuta, respectiva greseala se poate corecta in contabilitate si cum.</span></li> </ul> </div> <div> <div> &nbsp;</div> </div> </td> </tr> </tbody> </table> <br /> <div> <strong style=\"color: rgb(178, 34, 34); font-size: 14px;\">Toate in conformitate cu cele mai noi prevederi ale Codului fiscal!</strong></div> <br /> <div align=\"center\"> <div align=\"center\" style=\"background-image:url(http://lp.rs.ro/images/tip_buton/buton1.gif); position:relative; display: table-cell; background-repeat:no-repeat; width:450px; height:41px; margin:5px 0px 0px 0px; vertical-align:top; font-family:Arial; overflow:hidden; text-align:center; line-height:100%; margin:0 auto;\"> <div style=\"color:inherit; margin:0; padding:0; position:relative; width:425px; margin:4px 0px 0px 25px; font-size:12px; font-weight:bold\"> <a href=\"#form\" style=\"text-decoration:none; border:none; color:#333333;\" title=\"Noul Cod Fiscal 2016\">DA, trimiteti-mi urgent lucrarea Noul Cod fiscal 201</a>7</div> <div style=\"color:inherit; margin:0; padding:0; position:relative; width:425px; margin:0px 0px 0px 25px; font-size:12px; font-weight:bold\"> <a href=\"#form\" style=\"text-decoration:none; border:none; color:#333333;\" title=\"Noul Cod Fiscal 2016\">actualizata permanent cu modificarile legislative!</a></div> </div> </div> <!--end_buton_comanda--><div align=\"center\"> <p style=\"text-align: left;\"> <strong><span style=\"font-size: 14px;\">IMPORTANT!<br /> <br /> </span><span style=\"background-color: rgb(255, 255, 0);\"><span style=\"font-size: 14px;\">Dupa fiecare articol din Codul fiscal 2017 sunt inserate IMEDIAT normale de aplicare aferente. Veti intelege astfel mult mai bine fiecare prevedere si, per ansamblu, veti lucra mult mai usor cu textul de lege!</span></span><br /> <span style=\"font-size: 14px;\"><img alt=\"\" src=\"http://lp.rs.ro/upload_img/3983_codfiscal2016.fisc.ro/images/NCF_2016(1).png\" style=\"width: 750px; height: 548px;\" /></span></strong><br /> &nbsp;</p> <table align=\"center\" border=\"0\" cellpadding=\"1\" cellspacing=\"1\" height=\"296\" width=\"740\"> <tbody> <tr> <td style=\"background-color: rgb(255, 255, 204);\"> <div> <span style=\"font-size: 14px;\"><span style=\"background-color: rgb(255, 255, 0);\">Frecventa modificarilor legislative nu mai este o surpriza pentru nimeni.&nbsp;</span></span></div> <div> <span style=\"font-size: 14px;\"><span style=\"background-color: rgb(255, 255, 0);\">Va prezentam schimbari importante care au afectat diverse acte normative ale Noului Cod fiscal.</span></span></div> <div> &nbsp;</div> <div> <div> <strong><span style=\"font-size: 14px;\">OMFP nr. 703/2017 reglementeaza noile conditii de acordare a scutirii pe venitul din salarii de care beneficiaza programatorii. Aflati cu ajutorul Consilierului Noul Cod fiscal si Normele de aplicare:</span></strong></div> <ul> <li> <span style=\"font-size: 14px;\">&nbsp;care sunt conditiile de acordare a scutirii;</span></li> <li> <span style=\"font-size: 14px;\">&nbsp;care sunt documentele pe care le folositi pentru justificarea scutirii;</span></li> <li> <span style=\"font-size: 14px;\">&nbsp;care sunt persoanele care beneficiaza de scutire;</span></li> <li> <span style=\"font-size: 14px;\">&nbsp;tot ce trebuie sa stiti despre acest subiect.</span></li> </ul> <div> <br /> <strong><span style=\"font-size: 14px;\">In data de 17 iunie 2017 a intrat in vigoare Legea nr. 136/2017 care modifica reglementari din Codul fiscal pentru urmatoarele categorii de situatii fiscale:</span></strong></div> <div> &nbsp;</div> <ul> <li> <span style=\"font-size: 14px;\">Scutirea la plata impozitului pe venitul din salarii pentru acei salariati ce efectueaza activitati de cercetare;</span></li> <li> <span style=\"font-size: 14px;\">Marcarea cu banderole sau marcaje a unor produse accizabile;</span></li> <li> <span style=\"font-size: 14px;\">Restituirea unor accize pentru operatori economici ce efectueaza exporturi;</span></li> </ul> <div> &nbsp;</div> <div> <span style=\"font-size: 14px;\"><strong>Hotararea Guvernului nr. 284/2017</strong> a adus completari si schimbari esentiale privind: regulile speciale de aplicare TVA, Impozitul pe Profit, Impozitul pe Venitul Microintreprinderii, Impozitul pe Venit si Contributiile sociale obligatorii.</span><br /> &nbsp;</div> </div> </td> </tr> </tbody> </table> <p style=\"text-align: left;\"> <br /> <strong><span style=\"font-size: 14px;\">Ce avantaje majore va ofera lucrarea &ldquo;Noul Cod fiscal si Normele de Aplicare 2017&rdquo;<br /> in format tiparit, in coperta tip biblioraft?</span></strong><br /> <br /> <span style=\"font-size: 14px;\"> 1) avand aceasta lucrare, textul noului Cod fiscal va va fi intotdeauna foarte accesibil (biblioraftul va sta permanent pe biroul dvs. si nu va trebui decat sa intindeti mana ca sa il luati si sa il consultati)<br /> <br /> 2) va fi foarte usor sa ajungeti la informatia dorita, gratie sistemului ingenios de separare a capitolelor (impozit pe profit, TVA, microintreprinderi, contributii sociale, impozite si taxe locale etc.)<br /> <br /> 3) veti intelege instantaneu ce aveti de facut, deoarece <strong>dupa fiecare articol veti gasi normele de aplicare aferente</strong><br /> <br /> 4) veti putea face sublinieri si comentarii/observatii in dreptul articolelor care va intereseaza<br /> <br /> 5) veti avea o imagine de ansamblu, foarte utila, asupra fiscalitatii din Romania (veti putea sa rasfoiti oricand lucrarea si sa aflati, de exemplu, detalii despre impozitarea microintreprinderilor sau despre diverse scutiri de taxe &ndash; chestiuni care, poate, nu va privesc direct)<br /> <br /> <strong><span style=\"background-color: rgb(255, 255, 0);\">Dar cel mai important avantaj pentru dvs. va fi urmatorul:</span><br /> <span style=\"background-color: rgb(255, 255, 0);\">veti avea acces intotdeauna la informatii la zi, gratie sistemului ingenios de actualizare a lucrarii!</span></strong><br /> <br /> Astfel, odata cu fiecare modificare cat de mica a prevederilor Codului fiscal, veti primi cu promptitudine pagini cu respectivele modificari, pagini pe care dvs. nu va trebui decat sa le inserati in biblioraft in locul celor depasite.<br /> <br /> Ca urmare, veti avea permanent la dispozitie Codul fiscal la zi si veti putea aplica cu siguranta deplina informatiile prezentate. <strong><span style=\"background-color: rgb(255, 255, 0);\">Biblioraftul dvs. va contine intotdeauna prevederile legale aflate in vigoare in acel moment!</span></strong><br /> <br /> Fiti beneficiarul tuturor acestor avantaje la <strong>PRETUL SPECIAL</strong> de <strong><span style=\"background-color: rgb(255, 255, 0);\">numai 609 lei&nbsp;+ 5% TVA = 639.45 lei, pret redus cu 20% fata de pretul standard de <strike>787.5 </strike>lei</span></strong></span><br /> &nbsp;</p> <table border=\"0\" cellpadding=\"1\" cellspacing=\"1\" style=\"width: 500px\"> <tbody> <tr> <td> <img alt=\"\" src=\"http://lp.rs.ro/upload_img/4655_consiliercodfiscal.fisc.ro/images/Codul fiscal.png\" style=\"width: 600px; height: 300px;\" /></td> </tr> </tbody> </table> <p style=\"text-align: left;\"> &nbsp;</p> <div align=\"center\"> <div align=\"center\" style=\"background-image:url(http://lp.rs.ro/images/tip_buton/buton1.gif); position:relative; display: table-cell; background-repeat:no-repeat; width:450px; height:41px; margin:5px 0px 0px 0px; vertical-align:top; font-family:Arial; overflow:hidden; text-align:center; line-height:100%; margin:0 auto;\"> <div style=\"color:inherit; margin:0; padding:0; position:relative; width:425px; margin:4px 0px 0px 25px; font-size:12px; font-weight:bold\"> <a href=\"#form\" style=\"text-decoration:none; border:none; color:#333333;\" title=\"Noul Cod Fiscal 2016\">DA, trimiteti-mi urgent lucrarea Noul Cod fiscal 201</a>7</div> <div style=\"color:inherit; margin:0; padding:0; position:relative; width:425px; margin:0px 0px 0px 25px; font-size:12px; font-weight:bold\"> <a href=\"#form\" style=\"text-decoration:none; border:none; color:#333333;\" title=\"Noul Cod Fiscal 2016\">actualizata permanent cu modificarile legislative!</a></div> </div> </div> <div style=\"text-align: left;\"> <br /> <span style=\"font-size: 14px;\">In momentul de fata lucrarea contine noutatile aduse de urmatoarele acte normative:</span><br /> &nbsp;</div> <p style=\"text-align: left;\"> <strong style=\"font-size: 14px;\">1. OUG nr. 84/2016</strong><span style=\"font-size: 14px;\">&nbsp;- modificarea si completarea unor acte normative din domeniul financiar-fiscal;</span><br /> <br /> <span style=\"font-size: 14px;\"><strong>2. HG nr. 159/2016 </strong>pentru modificarea si completarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal</span><br /> <br /> <span style=\"font-size: 14px;\"><strong>3. OMFP nr. 450/2016 </strong>pentru aprobarea Procedurii de corectare a erorilor cuprinse in situatiile financiare anuale si raportarile contabile anuale&nbsp;</span><br /> <br /> <span style=\"font-size: 14px;\"><strong>4. OPANAF nr. 1105/2016</strong> care modifica OPANAF nr.3769/2015 privind Formularul 394.&nbsp;</span><br /> <br /> <span style=\"font-size: 14px;\"><strong>5. OG nr. 1559/2016</strong> privind aprobarea Procedurii de solutionare a cererilor de restituire a taxei pe valoarea&nbsp;</span><span style=\"font-size: 14px;\">adaugata&nbsp;</span><br /> <br /> <span style=\"font-size: 14px;\"><strong>6. OG nr. 521/2016 </strong>pentru aprobarea Procedurii de &icirc;nregistrare &icirc;n scopuri de taxa pe valoarea adaugata&nbsp;</span><br /> <br /> <span style=\"font-size: 14px;\"><strong>7. OMFP nr. 583 </strong>pentru aprobarea formularisticii prevazute de art. 230 si 232 din Legea nr.227/2015&nbsp;</span></p> <div style=\"text-align: left;\"> <span style=\"font-size: 14px;\">(...)</span></div> <div align=\"center\"> <div style=\"color: inherit; padding: 0px; position: relative; width: 425px; margin: 4px 0px 0px 25px; font-size: 12px; font-weight: bold; text-align: left;\"> &nbsp;</div> </div> <div align=\"center\"> <div align=\"center\" style=\"background-image:url(http://lp.rs.ro/images/tip_buton/buton1.gif); position:relative; display: table-cell; background-repeat:no-repeat; width:450px; height:41px; margin:5px 0px 0px 0px; vertical-align:top; font-family:Arial; overflow:hidden; text-align:center; line-height:100%; margin:0 auto;\"> <div style=\"color:inherit; margin:0; padding:0; position:relative; width:425px; margin:4px 0px 0px 25px; font-size:11px; font-weight:bold\"> <a href=\"#form\" style=\"text-decoration:none; border:none; color:#333333;\" title=\"Noul Cod Fiscal 2016\">DA, trimiteti-mi urgent lucrarea Noul Cod fiscal 201</a>7</div> <div style=\"color:inherit; margin:0; padding:0; position:relative; width:425px; margin:0px 0px 0px 25px; font-size:11px; font-weight:bold\"> <a href=\"#form\" style=\"text-decoration:none; border:none; color:#333333;\" title=\"Noul Cod Fiscal 2016\">actualizata permanent cu modificarile legislative!</a></div> </div> </div> <p style=\"text-align: left;\"> <!--buton_comanda--><!--end_buton_comanda--> <br /> <span style=\"font-size: 14px;\"><strong>Stiati ca in cei 14 ani de la aparitie, Codul Fiscal<br /> din Romania a fost modificat de peste 100 de ori?</strong><br /> <br /> Da, din 2003 incoace au fost peste 100 de acte normative care au modificat Legea 571/2003 privind Codul fiscal, textul acestei legi s-a lungit de 3 ori (actuala varianta are peste 190.000 de cuvinte), iar din cele 298 de articole initiale doar 25 au ramas neschimbate.<br /> <br /> Si, cu siguranta, acest ritm nebun al modificarilor se va pastra si in urmatorii ani - de ce nu s-ar pastra? - ca urmare este imperios necesar sa fiti informat cu promptitudine asupra acestor modificari. Iar lucrarea <strong><span style=\"background-color: rgb(255, 255, 0);\">&quot;Noul Cod fiscal <span style=\"font-size: 14px;\"><strong>si Normele de Aplicare</strong></span> 2017&quot; exact asta face &ndash; va tine la curent cu schimbarile fiscale si va ofera acces permanent la varianta completa si la zi a Codului fiscal.</span></strong><br /> <br /> Este un avantaj imens pentru dvs. si, de altfel, pentru oricine intra in contact cu domeniul fiscal-contabil din Romania! Este un avantaj de care trebuie sa profitati, cu atat mai mult cu cat &ndash; recunosteti! &ndash; va simtiti adesea derutat de schimbarile majore din legislatie si de lipsa aproape totala a surselor sigure de informatii.<br /> <br /> Uitati de neclaritati, ambiguitati, greseli si amenzi! Noul Cod fiscal 2017 va arata intotdeauna, cu promptitudine, cum trebuie abordata si rezolvata fiecare chestiune legata de taxe si impozite. Va asigurati astfel ca procedati intotdeauna corect, ca veti fi complet imun la pericolul unor amenzi si, mai ales, ca veti preintampina eficient orice situatie sensibila ce se poate crea.<br /> <br /> <strong><span style=\"background-color: rgb(255, 255, 255);\">Avantajul esential pe care vi-l ofera</span><br /> <span style=\"background-color: rgb(255, 255, 255);\"> lucrarea &bdquo;Noul Cod fiscal </span><span style=\"font-size: 14px;\"><strong><span style=\"font-size: 14px;\"><strong><span style=\"background-color: rgb(255, 255, 255);\">si Normele de Aplicare</span></strong></span></strong></span><span style=\"background-color: rgb(255, 255, 255);\"> 2017&rdquo;:</span></strong><br /> <span style=\"background-color: rgb(255, 255, 255);\"> Consultati </span><strong><span style=\"background-color: rgb(255, 255, 255);\">&quot;Noul Cod fiscal </span><span style=\"font-size: 14px;\"><strong><span style=\"font-size: 14px;\"><strong><span style=\"background-color: rgb(255, 255, 255);\">si Normele de Aplicare</span></strong></span></strong></span><span style=\"background-color: rgb(255, 255, 255);\"> 2017&quot;</span></strong><span style=\"background-color: rgb(255, 255, 255);\"> si, garantat, veti avea inregistrarile contabile perfecte, conform prevederilor legale la zi! Si, in plus ca veti plati exact cat trebuie Statului, niciun leu mai mult!</span></span><br /> <br /> &nbsp;</p> <table align=\"center\" border=\"0\" cellpadding=\"1\" cellspacing=\"1\" height=\"324\" width=\"529\"> <tbody> <tr> <td> <div> <span style=\"font-size: 14px;\">Ce spun clientii care au achizitionat deja lucrarea<br /> Noul Cod fiscal si Normele de Aplicare 2017:</span></div> <div> &nbsp;</div> <div> &nbsp;</div> <img alt=\"\" src=\"http://lp.rs.ro/upload_img/4653_cadourifiscale.fisc.ro/images/Oana Craciun(2).jpg\" style=\"font-size: 14px; width: 55px; height: 83px; float: left; margin-left: 5px; margin-right: 5px;\" /> <div> <em><span style=\"color: rgb(0, 0, 205);\"><span style=\"font-size: 14px;\">&ldquo;Felicitari pentru ideea de a insera normele de aplicare imediat dupa articolul&nbsp;de lege la care fac referire. Lucrurile se limpezesc&nbsp;</span><span style=\"font-size: 14px;\">enorm, nu mai trebuie sa sari de la o lege la alta, e totul clar si economisesti timp.&quot;</span></span></em></div> <div> <span style=\"font-size: 14px;\">Dana Tomi, contabil, Bucuresti</span><br /> <br /> &nbsp;</div> <div> <img alt=\"\" src=\"http://lp.rs.ro/upload_img/4653_cadourifiscale.fisc.ro/images/Claudio Lungu.jpg\" style=\"color: rgb(0, 0, 205); font-size: 14px; width: 55px; height: 83px; float: left; margin-right: 5px; margin-left: 5px;\" /></div> <div> <em><span style=\"color: rgb(0, 0, 205);\"><span style=\"font-size: 14px;\">&quot;Am fost curios daca o sa primesc cu promptitudine actualizarea lucrarii cu&nbsp;</span><span style=\"font-size: 14px;\">modificarile aduse se OUG 3/2017, asa cum ati promis.<br /> V-ati onorat cu brio pomisiunea, multumesc.&quot;</span></span></em></div> <div> <span style=\"font-size: 14px;\">Razvan Popa-Medeleni, expert contabil, Suceava</span></div> <div> <br /> &nbsp;</div> <div> <img alt=\"\" src=\"http://lp.rs.ro/upload_img/4653_cadourifiscale.fisc.ro/images/Stelian Damaschin(1).jpg\" style=\"color: rgb(0, 0, 205); font-size: 14px; width: 55px; height: 83px; float: left; margin: 6px 5px;\" /></div> <div> <em><span style=\"color: rgb(0, 0, 205);\"><span style=\"font-size: 14px;\">&quot;Formatul tiparit imi permite sa fac sublinieri si comentarii in dreptul pasajelor&nbsp;</span><span style=\"font-size: 14px;\">care ma intereseaza in mod special si sa stabilesc corelatii intre diverse obligatii fiscale. Noul Cod fiscal se intelege astfel in profunzime, exact asa cum il intelege un consultant profesionist.&rdquo;&nbsp;</span></span></em></div> <div style=\"text-align: justify;\"> <span style=\"font-size: 14px;\">Mircea Staniloaie, consultant fiscal, Iasi&nbsp;</span></div> </td> </tr> </tbody> </table> <p style=\"text-align: left;\"> &nbsp;</p> <p style=\"text-align: left;\"> <!--buton_comanda--> </p> <div align=\"center\"> <div style=\"color: inherit; padding: 0px; position: relative; width: 425px; margin: 4px 0px 0px 25px; font-size: 12px; font-weight: bold; text-align: left;\"> <!--buton_comanda--> <div align=\"center\"> <div align=\"center\" style=\"position: relative; display: table-cell; width: 450px; height: 41px; vertical-align: top; font-family: Arial; overflow: hidden; line-height: 100%; margin: 0px auto; background-image: url(&quot;http://lp.rs.ro/images/tip_buton/buton1.gif&quot;); background-repeat: no-repeat;\"> <div style=\"color: inherit; padding: 0px; position: relative; width: 425px; margin: 4px 0px 0px 25px; font-size: 11px;\"> <a href=\"#form\" style=\"text-decoration:none; border:none; color:#333333;\" title=\"Noul Cod Fiscal 2016\">DA, trimiteti-mi urgent lucrarea Noul Cod fiscal 201</a>7</div> <div style=\"color: inherit; padding: 0px; position: relative; width: 425px; margin: 0px 0px 0px 25px; font-size: 11px;\"> <a href=\"#form\" style=\"text-decoration:none; border:none; color:#333333;\" title=\"Noul Cod Fiscal 2016\">actualizata permanent cu modificarile legislative!</a></div> </div> </div> <!--end_buton_comanda--> </div> </div> <p style=\"text-align: left;\"> <br /> <span style=\"font-size: 14px;\"><strong>Lucrarea, pe scurt:</strong><br /> <br /> <strong>Titlu</strong>: Consilier Noul Cod fiscal <span style=\"font-size: 14px;\"><span style=\"font-size: 14px;\"><span style=\"background-color: rgb(255, 255, 255);\">si Normele de Aplicare</span></span></span> 2017<br /> <strong>Format</strong>: tiparit, biblioraft<br /> <strong>Update</strong>: actualizarea se face prin fascicole tiparite pe care le primiti cu promptitudine si pe care trebuie sa le inserati in biblioraft in locul paginilor modificate </span></p> <img alt=\"\" src=\"http://lp.rs.ro/upload_img/4655_consiliercodfiscal.fisc.ro/images/LCF2017mic.jpg\" style=\"width: 250px; height: 318px; float: right;\" /> <p style=\"text-align: left;\"> <br /> <br /> <span style=\"font-size: 14px;\"><strong><span style=\"font-size: 16px;\"><img alt=\"\" src=\"http://lp.rs.ro/upload_img/4655_consiliercodfiscal.fisc.ro/images/20.jpg\" style=\"width: 110px; height: 110px; margin: 10px; float: left;\" />20% REDUCERE<br /> <br /> Abonament 12 luni = 639.45 lei</span></strong><span style=\"font-size: 16px;\">,<br /> <strike>fata de pretul standard de 787.5 lei</strike><br /> <br /> <strong>Oferta valabila 7 zile</strong></span></span></p> <br /> <p style=\"text-align: left;\"> <br /> <br /> <span style=\"font-size: 14px;\"><strong>5 beneficii la abonamentul pe 12 luni:</strong><br /> <br /> <strong>1.</strong> <strong>Consultanta specializata</strong> pe toata durata abonamentului: prin e-mail pe adresa consilier@rs.ro si telefon;<br /> <br /> <strong>2. Serviciul INFOLEX</strong> &ndash; acesta va pune la dispozitie ori de cate ori aveti nevoie, prin e-mail, textul complet al oricarui act normativ din domeniul fiscalitatii;<br /> <br /> <strong>3.</strong> Abonament gratuit la <strong>newsletterul electronic &bdquo;Tax Alert&rdquo;</strong>, care va aduce de 3 ori pe saptamana la cunostinta studii de caz din cele mai solicitate domenii ale fiscalitatii, dar si alte noutati din domeniu.&nbsp;<br /> <br /> <strong>4.</strong> Serviciul special <strong>ALERTER </strong>&ndash; va aduce direct pe ecranul computerului dvs. noutati de ultima ora din domeniul fiscalitatii si contabilitatii.<br /> <br /> <strong>5. Acces la lucrarea in format PDF</strong>, online - oricand si de oriunde aveti conexiune la Internet, in <strong>platforma RSPRO.ro</strong> la care aveti acces imediat ce se confirma plata abonamentului dvs.<br /> <br /> <span style=\"color: rgb(178, 34, 34);\"><strong>Va reamintim EXTRA-BENEFICIUL dvs: la abonarea pe 12 luni, va oferim gratuit lucrarea&nbsp;</strong></span></span><strong><span style=\"font-size: 14px;\"><span style=\"color: rgb(255, 0, 0);\">Cartea Rosie a Fiscalitatii</span></span></strong><span style=\"font-size: 14px;\">&nbsp;o lucrare ce inventariaza toate pericolele/greselile pentru 2017.</span></p> <p style=\"text-align: left;\"> <br /> <span style=\"font-size: 14px;\"><strong><span style=\"background-color: rgb(255, 255, 0);\">Livrarea se face GRATUIT!</span></strong><br /> Expediere prin curier la adresa indicata de dvs., plata la livrare.</span></p> <br /> <span style=\"font-size: 14px;\"><img alt=\"\" src=\"http://lp.rs.ro/upload_img/3983_codfiscal2016.fisc.ro/images/garantie_30_zile.png\" style=\"float: left; margin-left: 5px; margin-right: 5px; width: 80px; height: 80px;\" /></span> <p style=\"text-align: left;\"> <span style=\"font-size: 14px;\">In plus, beneficiati de o <strong>garantie de 30 de zile</strong>. In acest interval puteti returna lucrarea <strong>Noul Cod fiscal si Normele de Aplicare 2017</strong>, in ambalajul original, indiferent de motiv. Veti primi inapoi pe loc suma achitata.</span></p> <br /> <p style=\"text-align: right;\"> <br /> <span style=\"font-size: 14px;\">Cu prietenie,<br /> <br /> <img alt=\"\" src=\"http://lp.rs.ro/upload_img/4655_consiliercodfiscal.fisc.ro/images/semnatura mica buna.jpg\" style=\"width: 150px; height: 43px;\" /><br /> <br /> Delia Caldararu<br /> Coordonator lucrare<br /> Grupul romano-german de informatii specializate<br /> </span></p> <p style=\"text-align: right;\"> <span style=\"font-size: 14px;\">Rentrop &amp; Straton</span></p> <p style=\"text-align: left;\"> <span style=\"font-size: 9px;\">M.B</span></p> </div> <span style=\"color: rgb(51, 51, 51); font-family: verdana; font-size: 18px; font-weight: bold;\">Codulfiscalactualizat.fisc.ro</span><span style=\"color: rgb(51, 51, 51); font-family: verdana; font-size: 18px; font-weight: bold;\">Codulfiscalactualizat.fisc.ro</span> [51] => right [lp_sidebar_position] => right [52] => #E3E3E3 [lp_right_bgcolor] => #E3E3E3 [53] => #898989 [lp_right_bordercolor] => #898989 [54] => [lp_right_text] => [55] => 200 [lp_right_latime] => 200 [56] => Da [lp_right_poza] => Da [57] => [lp_pas1_mobile] => [58] => Formular de comanda [lp_hl_pas2] => Formular de comanda [59] => #000066 [lp_hl_pas2_color] => #000066 [60] => 24 [lp_hl_pas2_font_size] => 24 [61] => left [lp_hl_pas2_align] => left [62] => <img alt=\"\" src=\"http://lp.rs.ro/upload_img/1845_carteaverde.fisc.ro/images/bifa3 mic.gif\" style=\"width: 17px; height: 15px;\" />&nbsp; DA, vreau sa<strong>&nbsp;</strong>comand<strong> </strong>lucrarea <strong>&quot;Consilier Noul Cod fiscal si Normele de Aplicare 2017</strong><strong>&quot;</strong>.<br /> <br /> *&nbsp; Voi achita suma de: 639.45 lei (TVA inclusa) in contul RENTROP &amp; STRATON.<br /> <br /> <strong>Livrarea este gratuita.</strong><br /> <br /> <img alt=\"\" src=\"http://lp.rs.ro/upload_img/1845_carteaverde.fisc.ro/images/bifa3 mic.gif\" style=\"width: 17px; height: 15px; border-width: 0px; border-style: solid; margin-left: 5px; margin-right: 5px; float: left;\" />&nbsp; Pentru a intra in posesia lucrarilor comandate pot opta pentru:<br /> &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; - plata prin card<br /> &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;- plata la curierul care va aduce coletul la adresa indicata<br /> &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;- plata prin OP: achitarea contravalorii CD-ului in contul RENTROP &amp; STRATON<br /> <br /> RO27 RNCB 0081 0104 1108 0001 BCR, Sucursala Izvor, sau<br /> RO10 TREZ 7005069XXX002798 Trezoreria Municipiului Bucuresti, pentru institutii publice. [lp_pas2_text] => <img alt=\"\" src=\"http://lp.rs.ro/upload_img/1845_carteaverde.fisc.ro/images/bifa3 mic.gif\" style=\"width: 17px; height: 15px;\" />&nbsp; DA, vreau sa<strong>&nbsp;</strong>comand<strong> </strong>lucrarea <strong>&quot;Consilier Noul Cod fiscal si Normele de Aplicare 2017</strong><strong>&quot;</strong>.<br /> <br /> *&nbsp; Voi achita suma de: 639.45 lei (TVA inclusa) in contul RENTROP &amp; STRATON.<br /> <br /> <strong>Livrarea este gratuita.</strong><br /> <br /> <img alt=\"\" src=\"http://lp.rs.ro/upload_img/1845_carteaverde.fisc.ro/images/bifa3 mic.gif\" style=\"width: 17px; height: 15px; border-width: 0px; border-style: solid; margin-left: 5px; margin-right: 5px; float: left;\" />&nbsp; Pentru a intra in posesia lucrarilor comandate pot opta pentru:<br /> &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; - plata prin card<br /> &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;- plata la curierul care va aduce coletul la adresa indicata<br /> &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;- plata prin OP: achitarea contravalorii CD-ului in contul RENTROP &amp; STRATON<br /> <br /> RO27 RNCB 0081 0104 1108 0001 BCR, Sucursala Izvor, sau<br /> RO10 TREZ 7005069XXX002798 Trezoreria Municipiului Bucuresti, pentru institutii publice. [63] => pasul2.php [lp_link_pas2] => pasul2.php [64] => Coordonatele mele sunt: [lp_pas2_form_title] => Coordonatele mele sunt: [65] => <h2 class=\"red\" style=\"margin-bottom:30px;text-align:left;color:#ff0000;\"> Comanda Dvs. a fost inregistrata!</h2> <p> In cazul in care ati optat pentru participarea la un seminar veti primi un mail de confirmare.</p> <p> In cazul in care ati optat pentru un produs online veti fi contactat in cel mai scurt timp.</p> [lp_pas3_text] => <h2 class=\"red\" style=\"margin-bottom:30px;text-align:left;color:#ff0000;\"> Comanda Dvs. a fost inregistrata!</h2> <p> In cazul in care ati optat pentru participarea la un seminar veti primi un mail de confirmare.</p> <p> In cazul in care ati optat pentru un produs online veti fi contactat in cel mai scurt timp.</p> [66] => inregistrare.php [lp_link_pas3] => inregistrare.php [67] => www.taxesiimpozite.fisc.ro [lp_pas3_redirect] => www.taxesiimpozite.fisc.ro [68] => journal_curier [lp_tip] => journal_curier [69] => abonament [lp_tip_option] => abonament [70] => 1 [lp_gen_produse] => 1 [71] => 0 [lp_nr_produse] => 0 [72] => 0 [lp_discount_second] => 0 [73] => [lp_produs] => [74] => fiscalitate [lp_domeniu_email] => fiscalitate [75] => #660000 [lp_form_bordercolor] => #660000 [76] => #EEEEEE [lp_form_backgroundcolor] => #EEEEEE [77] => Da, vreau sa comand! [lp_form_text_buton] => Da, vreau sa comand! [78] => Consilier Noul Cod fiscal si Normele metodologice de aplicare 2017 [lp_meta_title] => Consilier Noul Cod fiscal si Normele metodologice de aplicare 2017 [79] => noul cod fiscal 2017, impozit, taxe, cheltuieli, norme de aplicare [lp_meta_keywords] => noul cod fiscal 2017, impozit, taxe, cheltuieli, norme de aplicare [80] => Lucrarea Consilier Noul Cod fiscal 2017 va furnizeaza la orice ora informatii sigure despre: cota impozitului pe dividende, modul de calcul al cheltuielilor de protocol deductibile, cheltuielile cu sponsorizarea, deducerea ajustarilor pentru deprecierea creantelor, dobanzile/majorarile de intarziere, cheltuielile deductibile, scutirea de impozit a profitului reinvestit, veniturile neimpozabile, evitarea dublei impuneri etc. [lp_meta_description] => Lucrarea Consilier Noul Cod fiscal 2017 va furnizeaza la orice ora informatii sigure despre: cota impozitului pe dividende, modul de calcul al cheltuielilor de protocol deductibile, cheltuielile cu sponsorizarea, deducerea ajustarilor pentru deprecierea creantelor, dobanzile/majorarile de intarziere, cheltuielile deductibile, scutirea de impozit a profitului reinvestit, veniturile neimpozabile, evitarea dublei impuneri etc. [81] => Noul Cod Fiscal 2017 si Normele de aplicare [lp_alt_text] => Noul Cod Fiscal 2017 si Normele de aplicare [82] => 1 [lp_text_transport] => 1 [83] => 0 [lp_asigurare_transport] => 0 [84] => 0.00 [lp_price_asigurare_transport] => 0.00 [85] => [lp_analytics_tracker1] => [86] => [lp_analytics_tracker2] => [87] => 0 [lp_optimizer_varianta] => 0 [88] => [lp_cod_optimizer_header] => [89] => [lp_cod_optimizer_bottom] => [90] => [lp_cod_optimizer_conversion] => [91] => [lp_cod_adwords_conversion] => [92] => 2016-11-25 [lp_added_date] => 2016-11-25 [93] => Da [afisez_in_lst] => Da [94] => Publicat [status_lp] => Publicat [95] => [lp_redirect] => [96] => [lp_redirect_message] => [97] => ro [lp_language] => ro [98] => nu [lp_resurse_umane] => nu [99] => 0 [lp_card_discount] => 0 [100] => [lp_card_download] => [101] => [lp_observatii] => [102] => nu [testare_gratuita] => nu [103] => 0 [lp_tombola] => 0 [104] => [lp_tombola_text] => [105] => 0 [lp_tombola_no] => 0 [106] => [lp_observatii_comercial] => [107] => 0 [lp_extraoptions] => 0 [108] => 0 [lp_produs_ascuns] => 0 [109] => 0 [lp_exit_banner] => 0 [110] => 0 [lp_show_exit_banner] => 0 [111] => 0 [lp_livrare_urgenta] => 0 [112] => 0 [lp_pc_nelimitat] => 0 [113] => 0.00 [lp_price_pc_nelimitat] => 0.00 [114] => 0 [lp_testimoniale] => 0 [115] => 0 [lp_testimoniale_no] => 0 [116] => 1 [lp_exit_top5_popup] => 1 [117] => [lp_copywriter] => [118] => 0 [lp_produs_gratuit_pas1] => 0 [119] => 0 [lp_produs_descriere_detaliata] => 0 [120] => [lp_no_follow] => [121] => Da [lp_recomandate] => Da [122] => [lp_mash_media] => [123] => 0 [lp_mash_media_no] => 0 [124] => 1 [lp_send_mail_pas3] => 1 [125] => 0 [lp_show_promo_code] => 0 [126] => [lp_promo_code] => [127] => default [lp_info_footer] => default [128] => [lp_copyright] => [129] => 0 [lp_tmpl_id] => 0 [130] => 1 [lp_skip_step2] => 1 [131] => Publicat [lp_status_last_version] => Publicat [132] => [lp_wmt_code] => )